Wie is Frank Snelting

Graag stel ik mij even aan je voor.

Mijn naam is Frank Snelting, getrouwd en vader van onze tweeling Mick en Sven. Mijn grootste hobby's zijn fitness, spinnen, fietsen en wandelen met onze Duitse herder Ninja.

Maar mijn grootste passie, auto's, autorijden en alles wat daaraan gerelateerd is, dateert al uit mijn kinderjaren. Als kind was ik al gek van auto's en kende alle merken en uitvoeringen uit mijn hoofd. Ook stuurde ik al zittend vanaf de rechtervoorstoel bij mijn vader in de auto. Ik kon amper wachten tot ik op mijn 18e eindelijk rijlessen mocht gaan volgen.

Toen ik vervolgens slaagde voor mijn rijbewijs zei mijn toenmalige instructrice dat ik rij-instructeur moest worden. Maar ik zat toen op het VWO en zou naar de HEAO gaan, dus daar kwam toen niets van.

Na het behalen van mijn HEAO-diploma ben ik, na gewerkt te hebben in diverse branches, uiteindelijk terecht gekomen bij Stienstra Makelaardij (later Bonnema). Daar ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als Financieel Adviseur Hypotheken. Toch bleef het vak rij-instructeur en een eigen rijschool mij intrigeren. Dit werd vervolgens versterkt toen ik in 2005 motorrijlessen ging nemen.

Uiteindelijk heb ik in 2010 besloten om mijn job (inmiddels werkzaam bij de SNS Bank) op te zeggen en toch mijn passie voor autorijden en het runnen van mijn eigen verkeersschool te verwezenlijken.

Veilig op weg met autorijles van Frank Snelting.

Door mijn opleiding en ervaring, opgedaan in mijn vorige functies, weet ik hoe belangrijk het is mensen persoonlijke aandacht en begeleiding te geven en in te spelen op hun persoonlijke wensen en behoeften. Het gevoel moet goed zijn. Ik zal daarom trachten om geduldig, begripvol, met een gezonde dosis humor en veel enthousiasme ervoor te zorgen dat je happy en ontspannen achter het stuur zit. Dit is namelijk essentieel om het gewenste en beoogde resultaat te bereiken en van jou een vlotte doch veilige bestuurder te maken. En daar doe ik graag een stapje extra voor!

Monique en Jack Hallo Frank,

Aanvankelijk verbazing toen jullie ons onlangs toeterend en zwaaiend voorbij reden. Maar al googlend kregen we toch de bevestiging niet te hebben gedroomd. Onvoorstelbaar, de tijd heeft niet stil gestaan.

Maar helemaal te gek!!!! Dat je deze switch (toch al een enig tijd geleden inmiddels) hebt gemaakt om een verkeerschool te beginnen.
Past helemaal bij je en het is geen enkel woord gelogen dat deze passie er altijd al is geweest en dat je een inspirator bent met een goed humeur.

Wie weet komen we elkaar weer ergens tegen....

Groet, Monique en Jack en ons maatje 'Floor' oet Ech. Lees het hele gastenboek

Marcus Aurelius 126121NX Borninfo op franksnelting punt nlTel: 06-39457867