Wie is Wendy

Graag stel ik mij even aan je voor.

Ik ben Wendy Hubens. Ik woon in Berg aan de Maas. Mijn grootste hobby is het wandelen met mijn zwarte Labrador Laiko. Verder ga ik graag op vakantie naar zonnige oorden waar ik enorm kan genieten van zon-zee-strand en een stukje cultuur van de betreffende omgeving.
Na mijn opleiding en jobs in diverse branches, heb ik in 2010 ervoor gekozen iets heel anders te gaan doen en mijn liefde voor autorijden en de omgang met mensen te gaan combineren.

Nadat ik in 2010 geslaagd was voor mijn opleiding tot rijinstructeur voor rijbewijscategorie B (auto), ben ik aan de slag gegaan als rijinstructrice.
Januari 2013 heb ik de overstap gemaakt naar Verkeersschool Frank Snelting alwaar ik les geef in een sportieve Ford Fiesta.
Wat mij enorm fascineert aan het vak rijinstructeur is de uitdaging om mensen iets te leren. Ik wil dit bereiken door de leerlingen op een prettige en ontspannen manier de vereiste rijvaardigheden te leren. Daarbij zijn de taal van de jeugd spreken en les geven met een gezonde dosis humor van essentieel belang om het gewenste resultaat te bereiken. Het gevoel van de leerling moet goed zijn, hij/zij moet happy en ontspannen achter het stuur zitten. Dit is namelijk de eerste voorwaarde om de beoogde doelstelling te bereiken en van hem/haar een vlotte maar vooral veilige bestuurder te maken. En daar doe ik graag een stapje extra voor!!!!!